Оперний співак з Кропивницького запрошує талановиту молодь навчитися сольному співу (ВІДЕО)

02.07.2020 13:57

Соліст обласної філармонії, оперний співак Олександр Безай запрошує юнаків та дівчат навчитися професійному вокалу у своєму класі Кіровоградського музичного коледжу. Відеоролик із запрошенням співак оприлюднив у соцмережі Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, до навчання у класі запрошують випускників 9 та 11 класів.  Випускниками цього класу сольного співу є вже відомі солісти, музиканти. Серед них  - учасник телешоу «Голос країни», популярний співак Анрі Болквадзе, соліст оперної студії при Національній академії України імені Чайковського, лауреат всеукраїнських конкурсів Дмитро Бичев та інші.

Щороку Олександр Безай їздив до різних районів області та влаштовував прослуховування для учнів музичних шкіл, але оскільки карантин змінив плани, вирішив записати креативне відеозвернення із запрошенням.

«Мені б дуже хотілося бачити багато талановитих дітей у нашому коледжі, оскільки їх в області достатньо. На жаль, інколи вони обирають інші професії, йдуть не за покликанням. Наша мета – звернути увагу на мистецьку освіту. Минулі роки ми їздили до музичних шкіл в райони, робили прослуховування та обирали дітей, які в майбутньому хотіли б пов’язати своє життя з мистецтвом. Цього року через карантин ми не можемо цього робити, тому вирішили створити ролик та звернутися до наших талановитих дітей за допомогою відео», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Олександр Безай.
image
image

Прийом документів до музичного коледжу до класу сольного співу почався з 30 червня та триватиме по 13 липня для випускників 9 класів та з 13 по 22 серпня для випускників 11 класів. Вступна кампанія проводиться без ЗНО.

image
image
image

Нагадаємо,співочі студенти з Кропивницького перемогли у міжнародному конкурсі. 

Читайте також: 

Учасник «Голосу країни - 8» з Кіровоградщини: Від співу не міг втриматися навіть під час роботи офіціантом у кафе

Переглядiв: 2122