Під час уроку кіровоградський школяр отримав ножове поранення від однокласника

10.10.2018 08:53
image

В обласному центрі в школі №29 учень восьмого класу поранив однокласника в ногу ножем 8 жовтня.  Про це медіапорталу DOZOR стало відомо з власних джерел.

За інформацією, подія сталася під час уроку англійської мови. За словами двох свідків, учень напав з ножем на однолітка, розрізав йому ногу.

«У нього виникла кровотеча і педагогам довелося викликати швидку допомогу, яка знезаразили та перев’язали рану», - розповідає свідок.

Директор навчального закладу Лариса Смага відмовилася коментувати інцидент, наголосивши, що готова розмовляти про даний випадок лише після розголошення нашими журналістами джерела інформації.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до начальника міського управління освіти Лариси Костенко, але чиновниця  не прокоментувала даний випадок, переадресувавши на прес-службу міськради. Там у свою чергу пообіцяли надати коментар згодом.

У поліції області повідомили, що наразі на місце виїхали правоохоронці для перевірки інформації стосовно даного випадку, оскільки про інцидент стало відомо тільки зараз.

Медіапортал DOZOR вже повідомляв про конфлікт між учнями цієї ж школи №29 також 8 жовтня. Кіровоградський школяр потрапив до лікарні через удар під час перерви.

Фото lenta.te.ua

Переглядiв: 9123