Підозрюваних у «розборках під судом» досі не оголосили в розшук

22.02.2017 13:48

image

Підозрювані у скоєнні замаху на вбивство на даний час ще не оголошені в розшук. Про це на брифінгу повідомив начальник ГУ Нацполіції Сергій Кондрашенко сьогодні, 22 лютого, інформує DOZOR.

«Для того, щоб оголосити особу у розшук, потрібно заочно оголосити особі про підозру, ставлячи до відома прокуратуру. І тільки після цього можемо оголосити особу в розшук. Раніше, ніж сьогодні ввечері чи завтра зранку ми оголосити в розшук не можемо. Суто формально, по процедурі. Але оголошені будуть обов’язково. Сьогодні буде прийнято рішення щодо заочного оголошення підозри, і вони відразу будуть оголошені в розшук», - повідомив Сергій Кондрашенко.

Нагадаємо, у вівторок, 21 лютого, в обласному центрі біля Кіровського районного суду сталася стрілянина. У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення.  Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі.

Як повідомляв DOZOR,  поліцейським стало відомо про ще одного потерпілого під час конфлікту, який завершився стріляниною. Чоловік звернувся до лікарні швидкої допомоги самостійно через поранення ніг. 

За словами начальника Нацполіції області Сергія Кондрашенка, при затриманні підозрюваних у замаху на вбивство поліцейські жодного разу не вистрелили. Крім цього, кіровоградська поліція шукає ще двох осіб, які підозрюються в скоєнні вчорашнього замаху на вбивство, який стався біля Кіровського районного суду.

Переглядiв: 1574