Підозрюваний у вбивстві Діани Хріненко залишився під вартою

18.10.2019 07:38
image

Апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу від адвоката підозрюваного у вбивстві 16-річної Діани Хріненко вчора, 17 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Так, адвокат Миколи Середницького просив суд обрати щодо свого підзахисного обрати щодо підозрюваного запобіжний захід, не пов’язаний з триманням під вартою, посилаючись на необґрунтованість підозри та порушення, допущені у ході затримання підозрюваного та збору доказів.

Прокурор просив апеляційну скаргу залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді – без змін, посилаючись на обґрунтованість підозри та вказуючи, що підозрюваний має судимість, перебував у розшуку, тому існують ризики переховування від слідства та суду.

За результатами розгляду апеляційний суд постановив продовжити підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів з 09 жовтня 2019 року до 07 грудня 2019 року включно, без визначення розміру застави.

Нагадаємо, у с. Суботці Знам’янського pайону майже рік тому зниклa 16-річна  Діaнa Хpіненко.  Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Тіло було знайдене цьогоріч на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня.

Вже 14 серпня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. 

Адвокат підозрюваного Олександр Урсаленко подав апеляційну скаргу через незгоду із запобіжним заходом для 28-річного підозрюваного Миколи Середницького і просив обрати будь-який запобіжний захід, який не пов'язаний з ізоляцією підозрюваного. Втім судді після засідання повідомили, що апеляційна скарга сторони захисту залишається без задоволення.  

 

 

Переглядiв: 1812