Підозрюваним у захопленні урожаю на Кіровоградщині оголосили про підозру 

21.09.2018 08:38
image

27 особам,  причетним до захоплення урожаю ТОВ "Агрофірма П'ятихатська" оголосили про підозру.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області. 

За інформацією,  оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.15,  ч. 5 ст. 185 ККУ депутату однієї з сільрад Полтавщини і адвокату, які намагалися незаконно зібрати урожай соняшника на території одного з агропідприємств Петрівського району. Також підозру у вчиненні аналогічного злочину повідомлено ще 25 особам, причетним до незаконного збору урожаю.

Попередньо сума завданих збитків  складає 5,2 мільйони гривень. Наразі до суду спрямовані клопотання щодо обрання усім підозрюваним міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснює слідча управління поліції області  за процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області. 

Як раніше повідомляв DOZOR,  біля села Йосипівка, що у Петрівському районі, правоохоронці затримали 27 осіб, причетних до захоплення урожаю ТОВ «Агрофірма П’ятихатська». 

 

 

  

Переглядiв: 607