Підозрюваного у вбивстві біля кіровоградського супермаркету затримали

10.07.2018 12:14

Арсена Мартиросяна, підозрюваного у вбивстві 26-річного кіровоградця, затримали правоохоронці. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

За інформацією джерела у правоохоронних органах, затримання відбулося вчора.

Так, за інформацією правоохоронців,   два роки тому в листопаді Арсен Мартиросян під час конфлікту біля  супермаркету «Фуршет» на вулиці Чміленка вистрілив у двох кіровоградців. Внаслідок конфлікту один із постраждалих помер у лікарні. Крім цього, уродженець Вірменії Арсен Мартиросян неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Так, в 2006 році він проходив свідком у справі вбивства людини в Кіровограді, а в 2014-2015 роках притягався за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

«У Кіровському районному суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою»,  - повідомила речник обласної прокуратури Наталія Алексєєнко.

Нагадаємо, торік в обласному центрі правоохоронці позбавили громадянства України 51-річного уродженця іншої держави. Причина – підробка документів, на підставі яких чоловік отримав паспорт громадянина України. Чоловік виявився батьком Арсена Мартиросяна.

image

 

 

 

Переглядiв: 3946