Підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко залишили під вартою

09.10.2019 11:10
image

28-річному Миколі Середницькому, який підозрюється у вбивстві 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, продовжили запобіжний захід під час засідання в Ленінському районному суді сьогодні, 9 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Після заслуховування учасників засідання, яке тривало більше двох годин, суд вирішив залишити запобіжний захід без змін. Відтак підозрюваний залишиться під вартою ще на 60 діб.

Нагадаємо, у с. Суботці Знам’янського pайону майже рік тому зниклa 16-річна  Діaнa Хpіненко.  Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Тіло було знайдене цьогоріч на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня.

Вже 14 серпня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. 

Адвокат підозрюваного Олександр Урсаленко подав апеляційну скаргу через незгоду із запобіжним заходом для 28-річного підозрюваного Миколи Середницького і просив обрати будь-який запобіжний захід, який не пов'язаний з ізоляцією підозрюваного. Втім судді після засідання повідомили, що апеляційна скарга сторони захисту залишається без задоволення.  

Переглядiв: 3152