Поблизу Кіровограда невідомі познущалися над собакою, відтявши йому голову

22.06.2018 14:47
image

У селі Велика Северинка неподалік житлового сектору місцеві жителі знайшли тіло собаки, над яким познущалися невідомі. Про це повідомляється у спільноті громадської зоозахисної організації «БІМ», інформує медіапортал DOZOR.

Так, у тварини у момент виявлення була відсутня голова, а також зв’язані лапи.

«Я знайшов труп тварини вранці в селі. Ми поруч живемо, там ліс поруч, а будинки житлові навпроти, на відстані 200-300 метрів. Це міг зробити хто завгодно, і викинути з автомобіля. До поліції я не звертався, не бачу сенсу», - розповів у коментарі медіапрталу DOZOR місцевий житель Ян Любімов.

В обговоренні під публікацією учасники спільноти висловлюють занепокоєння щодо вбивць тварин, які так само можуть познущатися і над людьми. За інформацією, до поліції ніхто з жителів села не звертався, оскільки селяни не вірять у те, що винних у вбивстві знайдуть

«Так це ж маніяк якийсь. Сьогодні він собачку вбив, а завтра людину ще з такими тортурами…тварюка», - обурюється учасниця спільноти Аліна Маліна.
«Наступною може бути дитина! Треба викликати поліцію. Вони вирішувати вже є докази чи ні їх. Я простоу жаху. Десь це «чудовисько» ходить по землі», - прокоментувала повідомлення учасниця спільноти Ніка Кокарева.

Нагадаємо, в обласному центрі за кілька тижнів потруїли близько дві сотні безпритульних і домашніх собак. 

Читайте також: 

Чому поліція не може знайти винних у масовому отруєнні собак у Кіровограді.

Фото з мережі Фейсбук

Переглядiв: 1382