Поки міська влада рахує збитки, кропивницькі активісти допомагають долати наслідки стихії (ФОТО)

18.10.2020 19:44
image

Громадські діячі, активісти, волонтери з самого ранку працюють у мікрорайонах Балашівка та Лелеківка, де будинки постраждали від стихійного лиха сьогодні, 18 жовтня. У цей час вже другий день поспіль міська влада Кропивницького приїжджає лише для того, щоб пообіцяти прорахувати збитки, завдані негодою. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до допомоги долучилися сотні небайдужих людей. Серед них – активісти, волонтери, посадовці облдержадміністрації, медики, депутати.  Рятувальники працюють тут цілодобово – вони не лише займаються ліквідацією наслідків стихійного явища, але й облаштували у мікрорайонах пункти обігріву. Також тут постійно патрулюють поліцейські.

Нині невідомо – у скільки коштів обійдеться відновлення зруйнованих будинків – пошкодженого житла нарахували близько сотні.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі через негоду на вулицях повалило дерева, а у деяких мікрорайонах і позносило дахи на будинках. Найбільше від негоди постраждали жителі мікрорайонів Лелеківка та Балашівка. Жителям обласного центру вдалося зафіксувати на відео смерч, який пронісся містом.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 9685