Полтавську, відремонтовану за 37 мільйонів гривень, підмиває водою (ФОТО)

02.10.2020 07:30
image

В обласному центрі по вулиці Полтавській, на якій довгий час тривають ремонтні роботи, після дощу підмиває новопокладену велодоріжку. Про це в соцмережах пишуть містяни, інформує медіапортал DOZOR.

«Вул.Полтавська. Цікаво, скільки років витримає ця велодоріжка та тротуар при таких умовах? Чому не зробити все добре, а не абияк?», - написала фотограф Олеся Шведова.

Під її дописом містяни почали залишати коментарі:

«Залишилось, щоб влада ще рибок на пару мільйонів гривень закупила, і гірку для дітей там встановила, ото розвага буде для дітей», - прокоментувала Лілія Бабінець.

Ще одна містянка Ірина Мельник, написала, що хоч вулицю і ремонтували, забули встановити ливневі системи, які і слугують, щоб вода після дощу стікала, а не застоювалась у калюжах.

«На усій ділянці нової дороги немає жодного стоку. Це жах. Я вчора автомобілем пливла, як на човні», - написала Ірина.

За інформацією Сергія Білоконя, роботи з облаштування покриття на Полтавській ще не завершені, в проекті передбачене облаштування системи водовідведення.

Нагадаємо, через ремонт частини вулиці Полтавської 33 об’єкти у Кропивницькому, серед яких, лікарні, школи та дитячі садочки залишаться без ремонтів. Полтавську ремонтуватує оскандалена фірма, яка була пов’язана з мерією Кропивницького.

Читайте також:

Реконструкція вулиці чи ремонт дороги на Полтавській: що роблять на одній із вулиць Кропивницького.

Переглядiв: 4159