Попередні причини вибухів у Кіровограді (ФОТО, ВІДЕО)

27.03.2019 20:18
image
Джерело у правоохоронних органах повідомило про попередні причини вибухів на газовій заправці у Кіровограді.
"Перший вибух стався під час перекачування газу з вантажівки. У цей час відбулося падіння шлангу, після чого пішла іскра і стався вибух. Під час вибухової хвилі працівника заправної станції та водія вантажівки відкинуло вбік. У цей час біля місця пригоди знаходилися патрульні, які допомогли потерпілим та відтягнули їх від місця вибухів. Згодом стався другий потужний вибух, в момент якого цистерну підкинуло догори", - повідомило джерело. 
За інформацією, внаслідок вибухів загиблих немає. За попередніми даними, відомо  про трьох потерпілих. Крім цього, внаслідок вибуху  палають два десятка вантажних автомобілів. Відомо, що на місце події, окрім медиків швидкої допомоги, прибували лікарі на власних авто.
"До нас надійшло дві постраждалі людини. Наразі один знаходиться в реанімації у середньо-тяжкому стані. Інший у стані середньої тяжкості", - повідомили в обласній лікарні. 
"На теперішній час зі слів рятувальників, пожежа локалізована і про небезпеку мова не йде. Є особи, які перебувають у лікарні, попередньо три особи" , - повідомив начальник поліції області Роман Козьяков.
Патрульні продовжують охороняти місце події і виводити із небезпечної зони молодь, яка "проривається" до території вибуху. Свідки події стверджують, що вибухи змусили їх фактично тікати з вулиці додому та поїхати до віддаленого мікрорайону, щоб перечекати надзвичайну ситуацію.
"Вигулювали собаку в посадці біля Інгулу на Ковалівці. Спочатку почули незрозуміле шипіння, яке тривало кілька секунд, а потім пролунав потужний вибух, на нас пахнуло жаром, одразу кинулися тікати додому. Там не було електрики, плюс страшна заграва, сіли в авто, заїхали за батьками, що живуть недалеко та поїхали на роботу, перечекати, поки ситуація проясниться", -  розповіли медіапорталу DOZOR очевидці подій.  
 
Як повідомляв DOZOR, близько 19:50 на вулиці Київській пролунали перші гучні вибухи. Cамі вибухи чули жителі не тільки віддалених мікрорайонів міста, а й поза межами обласного центру.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Як відомо, вчора, 27 березня, близько 19:50 на вулиці Київській сталася серія вибухів на газовій заправці, а потім на автостоянці, що поряд. Є постраждалі.

Читайте також:

Фоторепортаж із місця вибухів у Кіровограді

Ранок після газових вибухів у Кіровограді: фоторепортаж із місця аварії

У міськраді Кіровограда не коментують причини вибухів

Водій вантажівки, який постраждав під час вибуху у Кіровограді, у тяжкому стані

Стало відомо про четвертого постраждалого під час вибухів у Кіровограді

Вибух у Кіровограді: міськрада перевіряє законність використання земельної ділянки

За фактом вибухів у Кіровограді розпочали кримінальне провадження

Міст на вулиці Київській залишатиметься перекритим до виборів

Прямий ефір  медіапорталу DOZOR прес-конференції у міськраді щодо вибухів – дивіться за даним посиланням

Вибухи газу у Кіровограді не погрішили екологічну ситуацію – Коваленко

Вибух АЗС у Кіровограді пошкодив насосну станцію «Теплоенергетика» (ФОТО)

Під час вибухів та пожежі у Кіровограді обгорів пес. Тварина потребує допомоги (ФОТО)

Електроенергію у низці мікрорайонів Кіровограда було відключено на вимогу рятувальників

Переглядiв: 17091