Посадовцям управління охорони здоров’я оголосили про підозру

30.03.2020 09:28
image

Правоохоронці повідомили про підозру двом посадовцям управління охорони здоров'я однієї з міських рад Кіровоградщини, які вимагали від підлеглих медпрацівників "відкати" від отриманих премій. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області. 

Так, наразі прокуратура звернулася  до суду з клопотанням щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування та встановлюється коло осіб причетних до цього злочину.Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, незаконну діяльність посадових осіб викрили минулого тижня. У результаті спільної роботи працівників прокуратури області, Управління стратегічних розслідувань Нацполіції та слідчих СУ Нацполіції в області.

За даними слідства, вказана група осіб організувала схему з вимагання та отримання неправомірної вигоди зі своїх підлеглих за рахунок бюджетних коштів виділених на реформування районних медичних закладів, а також премій медичних працівників. Викрили посадовців медичної сфери «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди у сумі 60 тис грн.

 

Переглядiв: 1609