Пошуки 16-річної Діани Хріненко досі не дали результату

02.10.2018 13:45
image

Пошуки 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, які тривають понад місяць, не дали позитивного результату. Про це під час зустрічі з активістами повідомив начальник поліції області Роман Козьяков сьогодні, 2 жовтня, інформує медіапортал DOZOR.

«На сьогодні новин та інформації про місцезнаходження тіла чи, взагалі, обезвісти зниклої немає. Пошуки тривають, результати експертиз отримані, але, на жаль, позитивного результату не отримано. Але пошуки тривають, територія відпрацьована. Зараз активні пошуки не припинені, зокрема, місцевості на території села Суботці», -повідомив Козьяков.

Як раніше повідомляв DOZOR, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Нагадаємо, речовий доказ – ланцюжок та кров, знайдені поблизу місця зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, досліджують експерти.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. За інформацією правоохоронців, наразі експертизи по справі зниклої 16-річної Діани Хріненко досі проводяться.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Переглядiв: 2192