Позитивно та цікаво: як у Кропивницькому пройшла масштабна виставка собак (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12.06.2021 18:02
image

В обласному центрі на стадіоні АРЗ відбулася виставка собак сьогодні, 12 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, головою організаційного комітету є керівник кінологічного союзу України у Кіровоградській області Микола Палій. Захід проводиться щорічно протягом 28 років. Цьогоріч також тут вперше відбулася клубна виставка собак порід джек рассел тер’єр і парсон рассел тер’єр, президентом клубу є Андрій Яровий. 

«Сьогодні ми провели перший Всеукраїнський чемпіонат по породі Джек Расел Тер’єр та Парсон Тер’єр. Така подія державного значення стала можливою завдяки підтримці кінологічного союзу України, та наших друзів -  президента КСУ Григорія Оніщенка керівника відділення КСУ Миколи Палія. Це люди, які віддані своїй справі. Взагалі такий чемпіонат ми планували провести ще торік, одна карантин став на заваді тому, щоб цей план реалізувався. Навіть сьогодні через карантинні обмеження багато людей не змогли відвідати цей захід», - розповів президент клубу порід джек рассел тер’єр і парсон рассел тер’єр Андрій Яровий.

За словами президента клубу, захід такого рівня сприяє популяризації Кропивницького, тож обов’язково потребує підтримки місцевої влади. Як повідомив Андрій Яровий, чемпіонат планується проводити щороку і в майбутньому.

«Ми маємо тісні зв’язки з розплідниками наших порід собак у країнах Європи. Тому ми плануємо запрошувати людей з Німеччини, Італії, Іспанії, Польщі та країн Прибалтики до Кропивницького. Однак ми розуміємо, що для цього необхідно створити якісні умови, тож будемо звертатися до міської влади, щоб віднайти найкращу локацію для проведення такого масштабного заходу. Дякуємо усім, хто приїхав на чемпіонат, усім хто допомагав і усім хто прийшов на його відкриття», - додав Андрій Яровий.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Загалом у заході взяли участь близько півтисячі собак з низки областей України.  Під час заходу гості мали змогу фотографуватися з чотирилапами. Особливо дійство сподобалося дітлахам.

«Прийшла сьогодні сюди з сином та донькою – вони дуже люблять тварин. І хоча з нами живе кіт, діти після побаченого вже просять мене придбати собаку. Дуже сподобався захід, організація чудова, ми отримали чудові емоції від побаченого. Хотілося б, щоб таких позитивних заходів було якомога більше в нашому місті та області», - зазначила гостя заходу Марина.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

 

Переглядiв: 4702