Правоохоронці перевіряють номери мобільних в рамках справи Діани Хріненко

01.09.2019 13:10

Правоохоронці продовжують перевіряти номери мобільних абонентів, які можуть мати значення для розкриття вбивства 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко. Відповідна інформація опублікована в реєстрі судових рішень, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією,  слідчий за погодженням з прокурором звернувся до суду з клопотанням, в якому просить надати тимчасовий доступ до речей та документів, які перебувають у володінні операторів мобільного зв`язку ПрАТ «ВФ Україна» та ПрАТ «Київстар».

Вказані номери реєструвалися в місці зникнення неповнолітньої дівчини, один або декілька з них можуть належати тим, хто вчинив її вбивство.

Представники ПрАТ «ВФ Україна» та ПрАТ «Київстар» в судове засідання не з`явились, про дату та час розгляду клопотання повідомлялись, причини неявки до суду не повідомили. Але суддя, вивчивши клопотання, вирішив надати дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, які перебувають у володінні зазначених операторів мобільного зв’язку.

Нагадаємо, у с. Суботці Знам’янського pайону майже рік тому зниклa 16-річна  Діaнa Хpіненко.  Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Тіло було знайдене цьогоріч на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня. Вже 14 серпня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. 

Адвокат підозрюваного Олександра Урсаленко подав апеляційну скаргу через незгоду із запобіжним заходом для 28-річного підозрюваного Миколи Середницького і просив обрати будь-який запобіжний захід, який не пов'язаний з ізоляцією підозрюваного. Втім судді після засідання повідомили, що апеляційна скарга сторони захисту залишається без задоволення.  

Переглядiв: 1778