Правоохоронці продовжують розслідувати вбивство валютника у Кропивницькому

09.12.2019 14:57

Правоохоронці продовжують розслідувати вбивство кропивницького валютника Олега Крикуненка. Наразі поліція перевірятиме телефонний номер, який може становити інтерес для слідства, інформує медіапортал DOZOR.

Так, резонансне вбивство сталося в листопаді 2017 року. Чоловік поїхав з власного будинку і за кілька днів біля села Лісне місцевий житель знайшов згорілий автомобіль марки Lexus білого кольору, в якому знаходилося тіло чоловіка. Як виявилося загиблим був Олег Крикуненко.

Згідно з висновками експерта, при судово-медичній експертизі невпізнаного трупу виявлені сліди дії високої температури. Ушкоджень від дії механічних факторів на трупі не виявлено. Труп піддався довготривалій дії високої температури, що призвело до різкого вираження обвуглення. Конкретно сказати про причину смерті неможливо.

Встановлено, що  загиблий займався обміном іноземної валюти, скупкою та продажем виробів з золота, вказаною діяльністю він займається протягом тривалого часу. Обмін здійснював з власного автомобіля, місцем постійної стоянки якого був ринок «Август», розташований на перехресті вулиць Попова та Героїв України. При собі постійно в салоні вказаного авто мав велику суму грошей у різній валюті та золоті вироби.

За даними єдиного реєстру судових рішень, під час проведення аналізу моніторингу телефонних з`єднань на місці зникнення потерпілого оперативний інтерес становить номер одного з абонентів. Інформація по вказаному мобільному терміналу була вилучена та оброблена. Відтак виникла необхідність у зверненні до суду із клопотанням про тимчасовий доступ до речей та документів з метою вилучення інформації, що знаходиться у оператора мобільного зв’язку.

У результаті суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, Олег Крикуненко зник 2017 року у на початку листопада. Поліція розшукувала валютника, а 12 листопада у селі Лісне Кіровоградського району був знайдений обгорілий труп чоловіка у спаленому автомобілі. За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за 2 п. 6 ст. 115 ККУ та проведена експертиза.

В результаті досліджень інформація, що загиблим був дійсно валютник з обласного центру Олег Крикуненко, підтвердилася.  

image
Переглядiв: 6050