Президент нагородив військовослужбовця з Кіровоградщини орденом посмертно

05.08.2020 12:59
image

Президент України Володимир Зеленський посмертно присвоїв орден «За мужність» ІІІ ступеня військовослужбовцю 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго Ігорю Вівчаренку. Відповідне рішення опубліковано на сайті очільника держави, інформує медіапортал DOZOR.

Так, нагороду старшому солдату присвоїли за особисту мужність i самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Загалом таку відзнаку присвоїли п’ятьом захисникам України, які віддали своє життя, захищаючи державу.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі провели в останню путь старшого солдата, оператора групи спецпризначення Ігоря Вівчаренка. 

Довідково:

Ігор Вівчаренко народився в с. Коробчине Новомиргородського району Кіровоградської області 23 вересня 1996 року. У 2013 році закінчив місцеву школу, а у 2017 – здобув ступінь бакалавра за спеціальністю фізичне виховання, завершивши навчання в КДПУ ім. Винниченка. 1 квітня 2019 року підписав контракт та проходив службу в лавах 3-го окремого полку спецпризначення на посаді оператора групи спеціального призначення.
У чоловіка залишилися батьки, четверо братів та сестра. Поховали військовослужбовця на Алеї Слави Рівнянського кладовища у Кропивницькому.

Переглядiв: 1617