Продовжується конкурс грантів на проекти з розвитку Кіровограда

13.06.2018 09:47
image

В обласному центрі продовжується конкурс грантів на проекти з розвитку міста на 2018 рік, який оголосив Культурно-мистецький фонд «Перспектива» Артема Стрижакова. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у Фонді.

За інформацією, до конкурсу грантових проектів може долучитися кожен бажаючий житель обласного центру, якому виповнилося 14 років. Проекти з урбаністики, культурного, естетичного розвитку міста приймаються Фондом до 22 червня включно.

«Далі усі проекти вивчить експертна  рада і проведе відкрите голосування. За результатами ми оголосимо переможців конкурсу вже на початку липня», - зазначає виконавчий директор Фонду Олександра Ткаченко.

За інформацією, за подробицями можна звернутися до Культурно-мистецького фонду "Перспектива" за телефоном: 0997736077 або за адресою: вул. Дворцова, 27/25. Електронна пошта: fond.perspektyva@gmail.com

Нагадаємо, за останні роки фонд «Перспектива» надав гранти на низку культурних проектів. Зокрема, це  «Поезія стін»,  парасолькова алея на Дворцовій «UmbrellaSky», зона мікс-відпочинку та кінотеатр під відкритим небом, перший у місті ЗД-малюнок,  інсталяція повітряної кулі «Політ крізь століття» тощо.

Читайте також:

Єдина в Україні парасолькова алея зі спецефектами відкрилася у Кіровограді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

 

Переглядiв: 562