Райкович відправив підлеглих у лаунж-бар

20.07.2017 08:00
image

Міський голова Кіровограда Андрій Райкович доручив профільним управлінням міськради  перевірити діяльність лаунж-бару «Облака», який працює у приміщенні кібернетичного коледжу. Відповідне доручення мер надав після усного депутатського запиту від Сергія Капітонова на сесії міськради сьогодні, 20 липня. Про це повідомляє DOZOR.

«Стосовно розміщення розважального закладу, який працює у приміщенні кібернетичного коледжу і там продають спиртні напої. До мене звертаються виборці. Я хотів би, щоб управління освіти і управління власності надали інформацію про те, яким чином заклад отримав договір про оренду і яким чином він до сьогодні працює», - зазначив Сергій Капітонов.
«Управління торгівлі не знає, на якому балансі знаходиться цей заклад. Ми зверталися у травні до поліції, бо до нас зверталися, і був складений відповідний протокол», - повідомив начальник управління торгівлі міськради Сергій Горбовський.
«На сьогоднішній день кібернетичний коледж не працює. А там зараз йде реконструкція та ремонт», - зазначив Андрій Райкович  і доручив профільним управлінням міськради  перевірити діяльність лаунж-бару.

Як повідомляв DOZOR, попри рішення прокуратури від 27 квітня цього року про закриття,  лаунж-бар «Облака», який знаходиться у приміщенні  Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу, заклад продовжує працювати.

Нагадаємо, дане приміщення у листопаді 2016 року за втручання прокуратури повернули з протиправного користування. Проте Кіровоградська міська рада повторно надала його в оренду з тими ж підставами для використання. Цьогоріч прокуратура області знову звернулася до суду з вимогою припинити використання приміщення навчального закладу не за цільовим призначенням та всупереч чинному законодавству. Господарським судом Кіровоградської області підтверджено обґрунтованість позиції ювенальних прокурорів. Приміщення площею понад 320 кв зобов’язано повернути власнику.

Читайте також:

«Дайкірі» замість пар:  У приміщенні навчального закладу Кіровограда 
п'ють алкоголь

«Алкогольне» кафе у навчальному закладі Кіровограда: суд вирішив закрити, а міськрада  буде оскаржувати.

Переглядiв: 1392