Райкович заявив, що і надалі спилюватиме «неефектні» дерева

15.05.2017 07:04
image

У Кіровограді робитимуть планову заміну дерев, які, на думку міського голови, не несуть «ніякого позитивного ефекту». Про це під час апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович сьогодні, 15 травня, інформує DOZOR.

«Ми започатковуємо планову заміну зелених насаджень, які не несуть ніякої користі, які хаотично засаджені, які не мають позитивного ефекту, які естетичного ефекту не мають. Ми ж не розчищаємо територію пологового будинку для того, щоб розмістити магазин «Ятрань» чи «Формулу Смаку». Ми це робимо, щоб жінка, яка попала в пологовий будинок, раділа не тільки народженню дитини, а й естетиці, високій культурі. Симпатична молода людина прив’язалася скотчем  до дерев, проявляє акт непокори і намагається донести до громадськості цю проблему. Та це ж не проблема»,  - заявляє Райкович.

Нагадаємо,  попри звернення активістів з проханням не знищувати дерева біля пологового будинку, було спиляно 15 дерев. Екозахисниця та громадський інспектор спецінспекції міста Надія Паливода прив’язувала себе до дерева, яке хочуть знищити, з вимогою збереження зелених насаджень на території медичного закладу.

Переглядiв: 1157