Райкович зізнався, у чому буксує міська влада

11.03.2019 07:36
image

Міська влада буксує у питанні модернізації системи теплозабезпечення обласного центру. Про це під час апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович сьогодні, 11 березня, інформує медіапортал DOZOR.

«Ми маємо взяти участь у програмі реконструкції теплобезпечення міста. Ніяка яма на дорозі не може конкурувати з цим питанням. Була б схема, чітка програма на 2019 рік, то і бюджет був би скоригований на ці цілі. А через відсутність документації, проектних, наукових, інженерних рішень ми буксуємо, стоїмо на місці, а бюджет прийняли без врахування проблеми тепломодернізації», - зазначив мер.

Нагадаємо, Муніципальне бюро громадського діяча Артема Стрижакова ще восени представило програму децентралізації та розвитку системи теплозабезпечення на 2019-2021 роки. Причиною розробки такої програми став низький рівень надання послуг з централізованого опалення, розбалансування системи теплопостачання та відсутність ефективних кроків міської влади щодо вирішення проблем, які виникають в місті після початку опалювального сезону впродовж багатьох років. Програму одразу передали управлінцям міста. 

Переглядiв: 736