Райковича звинувачують у невиконанні передвиборчої програми

27.06.2017 11:22
image

Депутати міської ради не підтримали проект рішення про скасування тарифів на утримання прибудинкових територій під час сесії сьогодні, 27 червня. В результаті депутати звинуватили міського голову невиконанні передвиборчої програми.  Про це повідомляє DOZOR.

Зокрема, депутат від «Батьківщини» Олександр Цертій продемонстрував агітаційний ролик, де Райкович висловлює підтримку партії «Батьківщина» щодо справедливих тарифів.

«Вже абсолютно очевидний той факт, що у міськраді з’явилася нова політична більшість. Але я хочу сказати, що більшість, якою керує Андрій Табалов та Райкович, мають розуміти не тільки свої привілеї, а й відповідальність перед територіальною громадою. Ми будемо вимагати скасування тарифів на утримання прибудинкових територій, бо вони суперечить чинному законодавству. Тарифи зросли в півтора-два рази. В інших містах тарифи є набагато нижчими», - заявив депутат.

Як повідомляв DOZOR, під час сесії міської ради депутати проголосували за ряд питань. Зокрема, про перейменування вулиці Зої Космодем’янської, виділення коштів на реконструкцію двох кіровоградських парків та про надання нового статусу пологовому будинку. 

Переглядiв: 945