Разом до перемоги: До Кропивницького надійшов гуманітарний вантаж з Люксембурга (ФОТО)

12.04.2022 18:41
image

Обласний центр прийняв черговий гуманітарний вантаж з Люксембурга, завдяки співпраці ГО «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта»» та «Ukrainian Community in Luxembourg». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами голови ГО «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта»» Олександри Ткаченко, минулий вантаж вдалося доставити за призначенням: Збройним Силам України, а також в області, де ведуться активні бойові дії. Наразі гуманітарний вантаж теж наповнений усіма необхідними речами: від харчування для малят до найнеобхіднішого для військових.

«Організація з Люксембургу моніторила те, яким чином ми використали гуманітарну допомогу, яку надіслали нам у березні. Волонтери слідкували за нашою діяльністю, бачили велику кількість відправок для ЗСУ та цивільних громадян, які знаходяться в областях, які постраждали найбільше в результаті бойових дій. Тому вдалося залучити черговий вантаж з гуманітарною допомогою знову. Допомога складається з засобів дитячої та дорослої гігієни: підгузки, зубні пасти, а також ліки. Для військових передали берці, кросівки, плитоноски, військові аптечки, а також є кілька тепловізорів та коліматорний приціл», - розповіла Олександра Ткаченко.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

До складу вантажу також увійшов і корм для тварин, тож вже завтра його доставлять до місцевих організацій, які опікуються тваринами.

«Також у складі отриманої допомоги ми маємо дитяче харчування для малюків віком до 2 років, молочні суміші та пюре, є деяка кількість харчування для недоношених малят. Крім цього, отримали спальні мішки, каремати та продукти харчування, які направлені для військових. Вже сьогодні ми спакували дві посилки, які завтра будуть направлені за призначенням – для військових, які боронять Харківщину та у населених пункти, які знаходяться неподалік міст, де ведуться бойові дії. До отримання вантажу, пакування посилок долучаються викладачі, батьки вихованців нашого колективу «Аеліта» та члени ГО «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта»», - зазначила Олександра Ткаченко.

Нагадаємо, 20 березня до Кропивницького надійшов перший гуманітарний вантаж з Люксембурга.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

 

Переглядiв: 1530