«Руки, які створюють місто»: До дня народження Кропивницький отримав бренд-подарунок (ВІДЕО)

20.09.2020 13:43
image

У Кропивницькому презентували друге бренд-відео про місто, яке вдалося створити за грантові кошти Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова. Проект під назвою «Ти є місто 2-0» створила професіональна команда, яка розповіла про особливості зйомок і самий відеоролик про Кропивницький.

«Рівно рік тому ми подали документи на грант культурно-мистецького фонду «Перспектива» на створення першого бренд-відео про місто. У цьому році ми також вирішили, що потрібно відзняти ролик. І знову подали заявку, щоб в умовах пандемії отримати фінансування на реалізацію проекту «Ти – є місто 2-0» уже під назвою «Руки, які створюють місто», - розповів автор проекту Вітольд Лунтовський.

За його словами, саме у 266-й День народження міста цим відеороликом вони вирішили подякувати людям, які за час пандемії продовжували працювати на благо міста.

«Ми хотіли подякувати людям, які не дивлячись на будь-які обмеження, умовності, продовжували працювати і допомагали місту не впасти в кризу, в яку занурилась більшість міст нашої планети. Сказати їм «дякуємо» за велику самопожертву, адже кожен з них виходив на роботу, ризикуючи життям. Лікарі, які постійно зіштовхувалися із пацієнтами, у яких, можливо був діагноз COVID-19. Люди, які в будь-який час приїжджали на виклики, ремонтували дороги, мережі ЖКГ, водоканали і так далі. Кур’єри, волонтери, які організували штаб, щоб доставляти маски для людей похилого віку. Всі ті професії, які продовжували працювати, не дивлячись ні на що», - зауважив автор проекту.

За словами Вітольда Лунтовського, кожне місто повинно мати брендові відео, які презентують всю красу міста.

«Основна думка, якої ми дотримуємось - якщо зараз не цінувати того, що ми маємо, то навряд ми будемо цінувати, те що у нас з’явиться у майбутньому. Тому потрібно показувати красу того, що уже існує. Є такий вислів, який зараз дуже часто тиражується у засобах масової інформації, що ми - маленький Париж. Якщо на те пішло, то ми - великий Кропивницький. Мені здається, нам потрібно максимально правильно показувати і розповідати про наших героїв, людей та історію», - зазначив автор відео.

Крім цього, автор проекту поділився з медіапорталом DOZOR планами на майбутнє.

«У всіх великих і маленьких міст є бренд-ролики, які допомагають туристам за дві-три хвилини оцінити місто і прийняти рішення, щоб до нього приїхати. Це максимально привабливий контент, який дає можливість за короткий час зрозуміти, що є в місті.
В ідеалі хотілося б зняти цілий комплекс бренд-роликів, наприклад: «Кропивницький туристичний», «Кропивницький освітній», «Кропивницький працьовитий» і так далі. Тобто хочеться показати про різні спеціалізації, професії, ситуації, які відбувалися в місті. Щоб люди з інших міст могли зайти, подивитися і розуміти, куди вони їдуть, чим це місто відоме, що в ньому хорошого і чому варто відвідати саме його», - наголошує автор проекту.

Нагадаємо, торік у свій день народження Кропивницький отримав у подарунок перше бренд-відео «Ти є місто».

Переглядiв: 2175