Щодо рідних померлого у Кропивницькому майора міліції відкрили провадження

18.07.2019 13:04
image

Правоохоронці внесли дані до ЄРДР відносно родини померлого під час затримання патрульними Олександра Собченка. Чоловік загинув на місці події. Про це під час прес-конференції повідомив адвокат родини  сьогодні, 18 липня, інформує медіапортал DOZOR.

«На сьогоднішній день в міськвідділі внесено дані до ЄРДР стосовно нападу цих людей на працівників поліції, і фальсифікується кримінальне провадження», - повідомив адвокат Юрій Усатенко. - Я вже працюю давно і це закономірний результат того, що відбувалося у Кропивницькому. Потерпілих від дій Заніздри (капітан патрульної поліції – ред.) десятки. Тільки мені відомо про кілька кримінальних проваджень щодо нього, які вдавалося реєструвати. Жодне з кримінальних проваджень не дійшло до суду».

Нагадаємо, в обласному центрі під час зустрічі з патрульними помер чоловік. Керівництво прокуратури контролює розслідування факту смерті чоловіка на Садовій.

Наразі патрульних, яких звинувачують у побитті та смерті Олександра Собченка, не відсторонили від роботи, а родина померлого звернулася до Володимира Зеленського. 

Читайте також: 

Син загиблого майора: Батько вже лежав в наручниках, але патрульні продовжували його бити

 

Переглядiв: 4853