Сергій Бойко програв суд проти Кіровоградської міської ради

28.02.2017 12:59

image

Екс-секретарю Кіровоградської міської ради Сергію Бойку відмовлено у позовних вимогах щодо скасування рішення про звільнення його з посади секретаря міськради сьогодні, 28 лютого. Про це повідомляє DOZOR

«Керуючись статтями 158, 163 КАС України суд постановив у задоволенні позову Бойку Сергію Вікторовичу до Кіровоградської міської ради та третьої особи на стороні відповідача Табалову Андрію Олександровичу про скасування рішень і поновлення на посаді секретаря Кіровоградської міської ради і стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу відмовити», - оголосила рішення суддя Ленінського районного суду Ірина Шевченко.

«Я вважаю, що це рішення є законним. Якщо судом було відмовлено, то суд дослухався до доводів моїх, так і представника третьої особи. Це рішення є законним», - заявив заступник начальника юридичного відділу міськради Дмитро Татарко.
«Я вважаю, що рішення суду законне та обгрунтоване. Свою позицію я висловив в дебатах, що для того, щоб доводити обставини, які грунтуються на позивних вимогах, необхідно було надати докази, в тому числі, і зазначити позовні вимоги до Райковича», - прокоментував рішення суду представник третьої особи Андрія Табалова Денис Довженко.
«Рішенням суду я незадоволений. Я вважаю, що в позовних вимогах, які ми виставляли, несправедливо відмовлено. Дійсно, ми вбачаємо з моїм представником порушення, які були вчинені при прийнятті рішень, тому зараз будемо з ним консультуватись і вирішувати чи подаватимемо апеляцію», - коментує справу Сергій Бойко.

Нагадаємо, фракція “Наш край” на сесії міськради 23 вересня висунула пропозицію відсторонити від посади секретаря міської ради Сергія Бойка. Як повідомляв сайт DOZOR, екс-секретар міської ради Сергій Бойко вважає, що його звільнили з порушеннями регламенту, тому звернувся з позовом до Ленінського суду.

image

Переглядiв: 2158