Скандальний МАФ на Набережній, який мали знести місяць тому, почали утеплювати (ФОТО)

05.12.2018 13:48

МАФ на Набережній, який комісія з демонтажу вирішила дозволити демонтувати власнику, а згодом, і примусово, продовжує стояти. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Наразі попри рішення комісії та анульований в 2016 році паспорт прив’язки власник споруди провів заходи з утеплення приміщення. В міськраді пояснюють, що господар споруди подав скаргу до управління архітектури щодо незаконного анулювання дозвільного документу, в зв’язку з чим проводиться службове розслідування. Тому поки про демонтаж споруди мова не йде.

«Було декілька звернень до міського голови і зараз проводиться службова перевірка стосовно прийнятого рішення щодо анулювання паспорту прив’язки. Власник цього МАФу поскаржився на те, що ці дії неправомірні, у нього є акти обстеження архітектурно-будівельної інспекції, в яких йдеться про незаконність дій з боку профільного управління міської ради. Власники борються до останнього, щоб довести, що рішення щодо анулювання документу було прийняте неправильно», - повідомили у коментарі медіапорталу DOZOR у міськраді.

Нагадаємо, у вересні в обласному центрі на Набережній біля недобудованого пам’ятника жертвам Голодомору відновилося будівництво МАФу.  Тоді в управлінні архітектури повідомили про незаконне відновлення будівельних робіт, в зв’язку з цим відбулися комісії з демонтажу в результаті яких було вирішено спочатку надати можливість власнику самостійно прибрати МАФ, а згодом члени комісії підтримали рішення щодо примусового демонтажу споруди. 

Переглядiв: 1650