На Набережній відновили будівництво скандального МАФу (ФОТО)

06.09.2018 13:35
image

В обласному центрі на Набережній біля недобудованого пам’ятника жертвам Голодомору відновилося будівництво МАФу. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, будівництво торговельного павільйону розпочалося наприкінці лютого 2016 року. Тоді найманим працівникам вдалося встановити бетонний фундамент та прикріпити металеві конструкції. Через обурення жителів міста будівництво припинили.

Начальник міського управління архітектури Вадим Мездрін у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив, що будівництво продовжується незаконно, оскільки термін дії дозвільного документу власника нещодавно анулювався.

«Я знаю про відновлення будівництва, але зараз споруда будується незаконно. Там був паспорт прив’язки, але його анулювали. На початку наступного тижня у нас запланована комісія з демонтажу. Питання щодо демонтажу даної споруди також буде включене у порядок денний», - повідомив Мездрін.

Нагадаємо, зараз триває робота над проектом з реконструкції Набережної річки Інгул. У міськраді була створена велика робоча група  з фахівців щодо реконструкції Набережної річки Інгул. Ініціатор – громадський діяч Артем Стрижаков. Наприкінці червня робоча група затвердила технічне завдання на реконструкцію Набережної.  

Як повідомляв DOZOR, проект з реконструкції Набережної Муніципального бюро Стрижакова  переміг у конкурсі «Громадський бюджет – 2018», набравши рекордну кількість голосів.  

image
image
image
Переглядiв: 2344