Smart Вулик працює, попри все: У дитячій академії Кропивницького малеча навчалася безпеці дорожнього руху (ФОТОРЕПОРТАЖ)

25.11.2022 13:04

У Кропивницькому в дитячій академії Smart Вулик в рамках тижня безпеки дорожнього руху відбувся тематичний захід, під час якого вихованці вивчали правила безпечного пересування дорогами. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Попри все, наша дитяча академія працює, в нас завжди є світло, тепло, є укриття – створені всі умови для комфортного навчання дітей. Тож у рамках тижня безпеки дорожнього руху ми провели тематичний захід, під час якого в ігровій формі діти вивчали правила дорожнього руху. І щодня протягом тижня у нас проходять тематичні заходи. Вчора в рамках такого заняття у нас працював справжній дитячий електронний світлофор, діяли дорожні знаки. За допомогою спеціальних автомобілів діти пересувалися, долали вказані дорожні маршрути і як водії, і як  пішоходи, дотримуючись правил безпеки. Кожна дитина в рамках інтерактивної гри побувала у ролі пішохода та водія. Крім цього, діти ділилися на команди та складали пазли, які теж стосувалися транспорту та його видів», - розповіла засновниця дитячої академії Олександра Ткаченко.

Як зазначила Олександра Ткаченко, під час уроку на вулиці для дітей створили умовну трасу, завдяки якій вихованці академії могли долати свої маршрути, дотримуючись правил дорожнього руху.

«Цей освітній матеріал ми надаємо в ігровій формі, для того, щоб нашим дітям було легко сприймати інформацію. Наприклад, два дні тому діти вивчали правила безпеки на вулиці. Для них ми намалювали дорожні знаки та трасу, яку вони долали на самокатах самостійно. Для занять в приміщенні ми маємо спеціальні автомобілі та мотоцикли, які стають у нагоді», - зазначила засновниця дитячої академії.

Бажаючі дізнатися додаткову інформацію щодо запису до академії можуть зателефонувати за номерами: 066 792 94 44, 050 167 05 10.

Переглядiв: 1473