Справу щодо смертельної ДТП біля педуніверситету розглядатимуть наступного року

08.12.2020 12:01
image

В обласному центрі перенесли перше підготовче засідання по справі директора школи, яку підозрюють у смертельній ДТП на вулиці Євгена Чикаленка. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Відомо, що засідання повинно було відбутися сьогодні, 8 грудня, однак його перенесли на 15 січня 2021 року. Попередньо відомо, що планується долучити до слухання справи третю сторону – страхову компанію.

Як повідомила у коментарі медіапорталу DOZOR очільник управління освіти Лариса Костенко, директорка НВО №26, яка довгий час перебувала на лікарняному, вийшла на роботу на початку листопада.

Нагадаємо, в обласному центрі на вулиці Євгена Чикаленка насмерть збили 51-річну жінкуЗгодом правоохоронці затримали підозрювану у ДТП. Вже наступного дня підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 168 тисяч гривень, а в НВО, де вона працює призначили в. о. Жінка не залишилася в СІЗО і її випустили під заставу. Директор не з’являлася на робочому місці ще з 4 вересня, а нещодавно знову продовжила лікарняний.

Переглядiв: 9626