Стадіон "Зірка" у Кропивницькому прийматиме учасників футбольних матчів та змагань з легкої атлетики

04.05.2021 12:44
У Кропивницькому на стадіоні "Зірка" відбудеться декілька футбольних матчів, а також змагання з легкої атлетики. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Зірки" у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 
"Головними заходами, звичайно, будуть два поєдинки Української Прем’єр-ліги. 5 травня ФК «Олександрія» зустрінеться з ковалівським «Колосом». Ця гра для гостей буде однією з ключових у боротьбі за зону єврокубків. Олександрійський стадіон «Ніка» почав реконструкцію газону, тож гра відбудеться в Кропивницькому. А наступного дня, 6 травня, петрівський «Інгулець», для якого кропивницька арена стала рідною за останній рік, зійдеться у протистоянні з Футбольним клубом «Львів». Саме ця гра має дати відповідь на запитання, чи залишаться петрівчани в УПЛ на наступний сезон. Початок обох матчів о 19:00", - йдеться у повідомленні. 
За інформацією, 7 травня на стадіоні буде «легкоатлетична пауза». О 9:00 розпочнеться чемпіонат Кіровоградської області з легкої атлетики пам’яті В.К.Іванця. Найкращі легкоатлети області вшанують пам'ять відомого тренера і визначать найкращих у своїх видах. В суботу, 8 травня, стадіон прийме відразу два змагання. О 12:00 юнаки кропивницької КДЮСШ № 2 в чемпіонаті України серед команд першої ліги ДЮФЛ двома віковими категоріями поміряються силами з командою «Поділ» з Києва. А вже о 16:00 на центральну арену стадіону в матчі чемпіонату України серед аматорів вийдуть кропивницька «Зірка» та дніпровський «Борисфен».
 
9 травня, представники Академії ФК «Зірка» проведуть чергові ігри чемпіонату України серед команд вищої ліги проти однолітків з херсонської «Освіти». Початок о 12:00.
 
Всі футбольні матчі відбудуться за присутності вболівальників відповідно до Тимчасових умов організації та проведення футбольних матчів УПЛ, ААФУ, ДЮФЛ з дотриманням всіх вимог, передбачених даними умовами. 
Переглядiв: 2510