Стало відомо, коли пройдуть чергові вибори ректора кропивницького вишу

24.03.2021 14:40
image

Вибори ректора ЦДПУ ім. В. Винниченка відбудуться 27 травня. Відповідний наказ «про організацію та проведення виборів ректора ЦДПУ» оприлюднений на сайті вишу, інформує медіпортал DOZOR.

Так, наказом передбачена робота організаційного комітету, до складу якого входять викладачі та інші працівники вишу, а також виборчу комісію.

Нагадаємо, вперше конкурс оголосили у серпнi 2020 року. Вже у вереснi вiдбулися вибори, однак обрати очiльника вишу так i не вдалося. Тодi серед лiдерiв на посаду опинилися двоє кандидатiв чинний в.о. ректора Олег Семенюк та його опонент Валерiй Радул. У другому турi жоден iз кандидатiв не набрав необхiдну бiльшiсть, саме тому згодом мiнiстерство знову оголосило новий конкурс.

Вже вдруге на посаду претендувало сiм кандидатiв. Наприкiнцi лютого вiдбулися другi вибори на яких знову до другого туру увiйшли тi самi лiдери – Олег Семенюк та Валерiй Радул. 

У другому турі виборів виграв Олег Семенюк, який отримав 218 голосів підтримки. 

Мiнiстерство освiти i науки втретє оголосило конкурс на посаду ректора Центральноукраїнського державного педагогiчного унiверситету.

Переглядiв: 407