Студенти вимагають захистити медичний виш, який може припинити діяльність у Кропивницькому

14.05.2021 07:40
image

Студенти вимагають захистити ДНМУ, який може припинити діяльність у Кропивницькому. Лист-зверенння є у розпорядженні медіапорталу DOZOR.

«Студенти Донецького національного медичного університету, які навчаються у Кропивницькому, започаткували флешмоб #ЗАХИСТИТИ_ДНМУ. Вони просять дати їм можливість навчатися в обласному центрі та виконати їхні законні вимоги, оскільки у 2016-2020 роках вони підписували угоди на навчання саме у місті Кропивницькому. Студенти у розпачі та на чорному фоні розміщують такі слова і просять, щоб їх почули:  "Чому ми повинні благати про те, щоб допомагати людям?!» «Ганьба!», « Дайте студентам здобути омріяну освіту!», «Країна дуже потребує лікарів»», - зазначається у листі.

Нагадаємо, причиною припинення освітньої діяльності факультетів Донецького національного медичного університету,  що працювали у Кропивницькому з 2016 року, стала неможливість виконання ліцензійних умов провадження освітньої діяльності. Умови затверджені постановою Кабміну від 30 грудня 2015 року №1187.

image
image
Переглядiв: 1680