Суд не випустив із СІЗО підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко

07.10.2019 15:49
image

Ленінський районний суд  залишив без задоволення клопотання адвоката підозрюваного у вбивстві 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко щодо зміни запобіжного заходу сьогодні, 7 жовтня. Про це повідомляє медіапортал  DOZOR.

Так, адвокат затриманого 28-річного Миколи Середницького Олександр Урасленко клопотав суд про обрання своєму підзахисному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

image

Сам підозрюваний заявив про тиск на нього з боку слідчих та погрозу життю.

«Один з представників не нашої національності, так скажемо, вголос кричав пропозицію витягувати мене з камери і душити  за допомогою пакету», - заявив у залі суду підозрюваний у вбивстві.

Після заслуховування присутніх суд залишив клопотання адвоката без задоволення.

image

Нагадаємо, у с. Суботці Знам’янського pайону майже рік тому зниклa 16-річна  Діaнa Хpіненко.  Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Тіло було знайдене цьогоріч на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня.

Вже 14 серпня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. 

Адвокат підозрюваного Олександр Урсаленко подав апеляційну скаргу через незгоду із запобіжним заходом для 28-річного підозрюваного Миколи Середницького і просив обрати будь-який запобіжний захід, який не пов'язаний з ізоляцією підозрюваного. Втім судді після засідання повідомили, що апеляційна скарга сторони захисту залишається без задоволення.  

Переглядiв: 3644