Суд по вбивству таксиста: Підозрюваний згадав про Надю, яка засипала сліди крові

22.03.2018 10:55

У Ленінському районному суді під час засідання продовжився допит неповнолітнього підозрюваного у вбивстві кіровоградського таксиста Євгена Орлова сьогодні, 22 березня, інформує DOZOR. 

Так, під час суду неповнолітній нагадав про те, що у другого підозрюваного Царенка неодноразово виникали думки про пограбування, зокрема, у день скоєння злочину.

 "Ми сиділи у нього в будинку пили чай і він сказав,  що можна було б пограбувати автомобіль. Ідей щодо позбавлення життя водія таксі не виникало. Я сприйняв пропозицію Царенка як жарт. Він до цього також розповідав,  що хоче пограбувати магазин», - розповів неповнолітній.

Крім цього, в ході допиту захисниками та прокурором неповнолітній згадав про знайому Царенка Надію, яка допомагала ховати тіло таксиста в багажне відділення автомобіля та приховувати сліди злочину.

«Діма разом з Надею побігли за щебенем, щоб засипати сліди крові. А потім я Надю не бачив, мабуть, вона залишилася на подвір’ї будинку», - дав свідчення неповнолітній.

Через дві години засідання суддя Світлана Льон оголосила перерву. Крім цього, обом підозрюваним продовжили запобіжні заходи. Наступне судове засідання відбудеться 5 квітня.

Нагадаємо, на минулих судових засіданнях неповнолітній Пугаченко надавав покази прокурору та адвокатам та стверджував, що не вбивав таксиста, а дивився.

Як повідомляв DOZOR, 29 березня 2017 року  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Переглядiв: 2585