Суд почав розгляд справи щодо вбивства кіровоградського таксиста: підозрювані вимагають долучити присяжних

23.06.2017 11:47
image

У Ленінському районному суді Кіровограда відбулося підготовче засідання щодо двох підозрюваних у вбивстві кіровоградського водія таксі Євгена Орлова сьогодні, 23 червня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, суд у складі головуючого судді Світлани Льон та суддів Ірини Шевченко та Леоніда Плохотніченко заслухали представників сторони потерпілих - батька та дружину загиблого, а також сторону захисту та підозрюваних - 26-річного військового національної гвардії Дмитра Царенка та 15-річного Віталія Пугаченка. Оскільки строки запобіжних заходів для підозрюваних завершилися, судді вислухали позиції адвокатів обох сторін щодо вигляду продовження запобіжних заходів.

Після наради судді вирішили продовжити строк тримання під вартою підозрюваному Дмитру Царенку на 60 діб. Другому підозрюваному -  неповнолітньому Віталію Пугаченку продовжити термін перебування під домашнім арештом на місяць.

Також сторона захисту підозрюваних у вбивстві надала клопотання з проханням долучити до розгляду справи суд присяжних. Суд клопотання прийняв, відтак розпочнеться процес підбору присяжних. Наступне засідання відбудеться 3 липня.

Нагадаємо, 29 березня  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого розшукували кілька днів рідні. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких 15-річний учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Переглядiв: 1516