Суд щодо вбивства кіровоградського таксиста перенесли через остеохондроз підозрюваного

25.07.2017 10:42
image

У Ленінському районному суді міста відбулося засідання суду щодо вбивства кіровоградського таксиста Євгена Орлова сьогодні, 25 липня. Про це повідомляє DOZOR.

До засідань долучили сімох присяжних, однак на сьогоднішнє з’явилися тільки четверо.

Так,  після відкриття засідання адвокат неповнолітнього підозрюваного надав головуючому судді Світлані Льон довідку про те, що підзахисний знаходиться на амбулаторному лікуванні, оскільки має остеохондроз. Відтак  на засідання суду з’явилася тільки матір підозрюваного, як його представник.

У свою чергу, адвокат другого підозрюваного, який знаходиться під вартою, Галина Созінова,  стверджує, що захворювання не є підставою не з’являтися на судове засідання.

«Я розумію, що засідання суду не може відбутися без підозрюваного. Однак вважаю, що остеохондроз та амбулаторне лікування не є підставою пропускати суд. Тим більше, я його часто бачу, як він гуляє вдень по місту», - зазначила Созінова.

Головуючий суддя Світлана Льон закрила судове засідання та перенесла його на 15 серпня.

Нагадаємо, 29 березня  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких 15-річний учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Переглядiв: 1649