Світловодських підприємців підозрюють в самозахопленні прибережної смуги Дніпра

04.03.2021 08:42

Світловодських підприємців підозрюють в самозахопленні прибережної смуги Дніпра. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області. 

За даними слідства, директор одного із підприємств Світловодського району спільно із приватним підприємцем за відсутності будь-яких правоустановлюючих чи дозвільних документів самовільно зайняли частину прибережної захисної смуги річки Дніпро.

Протягом двох років підприємець незаконно використовував земельну ділянку для здійснення господарської діяльності пов’язаної з прісноводним рибальством та для господарських потреб, розмістивши на ній підсобні приміщення, рефрижераторний морозильний контейнер для зберігання риби та три причали.

Наразі обом фігурантам справи повідомили про підозру за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 197-1 КК України. Триває слідство.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Переглядiв: 359