Тарифи на тепло планують підвищити у Кіровограді

05.12.2018 09:43

В обласному  центрі планують скоригувати тарифи на теплопостачання. Відповідний проект рішення опублікований на сайті міської ради, інформує медіапортал DOZOR.

Наразі на підприємстві діють тарифи, встановлені рішенням виконкому міськради.

Згідно з перерахунками, для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії планується встановити тариф у розмірі 2129,08 грн/Гкал (з ПДВ), для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 54,25 грн/кв. м (з ПДВ).

За інформацією ДП «Кіровоградтепло», станом на перше листопада,  тариф для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії становить  1 852,82 грн/Гкал (з ПДВ), для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 47,21 грн. за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з ПДВ), для бюджетних установ та організацій на теплову енергію – 2 494,32 грн/Гкал               (з ПДВ), для інших споживачів на теплову енергію – 2 494,32 грн/Гкал (з ПДВ).

Нагадаємо, в обласному  центрі планують підвищити тарифи на теплопостачання.

 

 

Переглядiв: 646