ТОП-10 та нагорода в одній з номінацій: Кропивницький танцювальний колектив підкорив чемпіонат Європи (ФОТО, ВІДЕО)

01.12.2023 12:21

Танцювальний колектив Кропивницького Bondini Team «BodyBoom Studio» увійшов до топ-10 команд на чемпіонаті Європи World of Dance. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Змагання відбулися у Чехії. До цього колектив брав участь у чемпіонаті України в Одесі, під час якого відбувся відбір 5 команд для турніру європейського масштабу.  За словами хореографа-постановника Bondini Team «BodyBoom Studio» Аріни Бондіні, колектив був єдиним представником Кіровоградщини.  Крім трьох призових місць, члени журі виділяли три кращі номери, одним з яких став виступ кропивницького колективу. Також колектив взяв участь у майстер-класах закордонних хореографів. 

«Це масштабні та потужні змагання, де збираються найсильніші колективи. Він проводиться у Європі та Америці. Запрошення на цей турнір отримують найкращі колективи. Ми отримали запрошення і мали шанс спробувати свої сили. У Чехії танцювальний номер кропивницького колективу під назвою «Лебедонька» завоював прихильність міжнародного журі та глядачів і отримав одну з трьох нагород – Best Costume і став єдиним українським представником танцювальної спільноти, який отримав нагороду. Серед інших номінацій – «Вибір глядачів» та «Найкраща тема постановки», які забрали представники інших країн», - зазначила Аріна Бондіні.

Попереду Bondini Team «BodyBoom Studio» працює над втіленням масштабних планів.

«Плануємо працювати ще краще і ще більше, аби завоювати призове місце. Насправді, увійти до ТОП-10 у такому чемпіонатs – вже досягнення. Це масштабний рівень і для нас було дуже важливо гідно представити Україну», - додала хореограф-постановник Bondini Team «BodyBoom Studio».

Переглядiв: 2929