Трьох працівників медвишу в Кіровограді відсторонили від посад

23.11.2018 11:07
image

У Донецькому національному медичному університеті трьох працівників звільнили через фінансові зловживання. Про це під час прес-конференції повідомив перший проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Хрипаченко сьогодні, 23 листопада, інформує медіапортал DOZOR.

Так, в закладі розпочався внутрішні аудит, під час якого зафіксували порушення, вчинені безпосередньо працівниками вишу.

«Ми маємо результати, що серед наших працівників є недобросовісні, які у змові з фірмою - контраткерів робили речі, які не можна поєднувати з освітнім процесом. Інформація за цими фактами передана до правоохоронних органів, зараз збираються ще документи», - повідомив перший проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Хрипаченко.
image

За словами декана медичного факультету№2 ДНМУ Петра Сидоренка, наразі на час проведення розслідування від роботи відсторонили заступника проректора з адміністративно-господарської роботи, декана одного з факультетів та керівник відділу по роботі з єдиною базою даних.

image
«Керівництво вишу всі проблемні питання вирішує і працює у нормальному режимі. Всі скарги студенти. Трьох співробітників, які допускали фінансові зловживання. Щодо недобросовісних контрактерів, то з ним розбиратимуться правоохоронні органи», - додав помічник ректора Сергій Нестеров.
image

Нагадаємо, студенти міжнародного факультету Донецького медичного університету, який знаходиться у Кіровограді, не мають достатньої бази для навчання та можливості проходити практику у клінічних закладах. 

 

 

 

Переглядiв: 2060