У Кіровоград приїжджає співачка NAVKA з найтанцювальнішим хітом

19.04.2019 15:34

Українська співачка Марина Тимофійчук (NAVKA) виступить на офіційному відкритті ХІ Міжнародного фестивалю «Об'єднаймо дітей мистецтвом», яке відбудеться у суботу, 20 квітня, о 18:30. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, виконавиця популярного хіта «Татанці», відеокліп на який вподобав не один мільйон прихильників у  мережі Youtube, увійде до складу журі і оцінюватиме вокалістів з усієї країни.

За словами Марини Тимофійчук, обласний центр вона відвідає вже вдруге. Вона переконана, що отримає задоволення від фестивалю.

«Я очікую від Кропивницького натхнення, яке здобуду від юних талантів. Впевнена, що такі там будуть. Оцінювати дітей досить складно, з одного боку маю критично ставитися до того, хто на своєму місці, а хто ні, а з іншого – розумію, що «зірками» можна стати не одразу, а лише коли  працюєш над собою. Я завжди думаю про те, щоб не відбити у дитини бажання розвиватися і також робитиму це під час надання оцінок в рамках фестивалю», - каже NAVKA.

Як повідомляв DOZOR, 20 – 21 квітня в обласному центрі відбудеться головна культурна подія весни  - ХІ Міжнародний фестиваль «Об'єднаймо дітей мистецтвом». Організатор заходу -  Культурно- мистецький фонд «Перспектива», засновником якого є громадський діяч Артем Стрижаков.

Нагадаємо, до обласного центру на XI Міжнародний фестиваль «Об'єднаймо дітей мистецтвом»  приїжджає народний артист України, член журі телепроекту «Танці з зірками»  Григорій Чапкіс.

 

Фото moemisto.ua

 

Переглядiв: 1514