У Кіровограді без тепла залишаються школи, дитсадки та 75 будинків

15.03.2018 11:28
image

В обласному центрі через відключення котелень від газопостачання без тепла залишається більше півсотні будинків, а також кілька навчальних закладів. Про це у Фейсбуці повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій області Віталій Миронюк, інформує DOZOR.

«Ще у листопаді минулого року спільними зусиллями обласної та міської влади намагалися пояснити керівництву ВАТ «Кіровоградгаз», що добробут жителів міста повинен бути пріоритетним, за власні фінансові інтереси, як ситуація знову повторюється. Мешканці 132 житлових будинків, діти у 5 дитячих садочках та 2 загальноосвітніх школах стали заручниками цієї події. Наразі ситуація майже без змін - 4 котельні залишаються відключеними, а це - 75 багатоповерхових житлових будинків, 4 дитсадки та 2 школи», - зазначив Миронюк.

Як повідомляв DOZOR, громадські активісти влаштували пікет під стінами "Кіровоградгазу", принісши з собою бочки та шини, сьогодні, 15 березня. Вчора, 14 березня, представники ВАТ «Кіровоградгаз» відключили кілька міських котелень, аргументуючи, що мають на це право, оскільки теплогенеруючі підприємства КП «Теплоенергетик» та ТОВ ЦНТІ УНГА» мають заборгованість за газопостачання.

Переглядiв: 1194