У Кіровограді біля ринку познущалися над цуценятами, відтявши їм голови

09.07.2018 07:22

В обласному центрі біля ринку «Полтавський» невідомі зловмисники жорстоко вбили безпритульних цуценят минулими вихідними. Про це йдеться на офіційній сторінці зоозахисної організації «БІМ» у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«О 14.10 зателефонував хлопець і сказав, що сусідська дівчинка, гуляючи в кручі, біля свого будинку (район Полтавського ринку) знайшла дві відрізані голови цуценят. Цуценят, які жили у них у дворі з народження. Я сказала терміново сфотографувати і викликати поліцію. Відразу виїхала туди. Опергрупа була вже на місці. Поки я їхала, хлопець сказав, що дівчинка з переляку не змогла згадати, де саме бачила голови, але вони знайшли труп одного цуценяти без голови і без шкіри на спині. Поки чекали слідчу групу, ми спустилися в кручу і знайшли ще два трупи, і теж без голови і без шкіри на спині» - повідомила адміністратор спільноти Катерина Дорош.
«Розмовляла з місцевими жителями, цуценят всі годували, хоч вони і були дикими і в руки не давалися. Їх було шестеро. Шестеро, а потім всі зникли. Жінка, яка годувала, плаче і просто не може повірити в те, що сталося. Поруч стоїть собака-мама, яка три дні бігає по двору, потім спускається в кручу і довго гавкає. Всі жителі в шоці!» - додає волонтер.

У поліції області факт підтвердили.

«За цим фактом розпочато кримінальне провадження за 299 ККУ «Жорстоке поводження з тваринами»», - повідомили правоохоронці.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі у мікрорайоні Новомиколаївка другий тиждень поспіль труять безпритульних собак.

Нагадаємо, в обласному центрі на площі перед міськрадою відбулася німа акція «30 хвилин мовчання» проти вбивств безпритульних тварин.

 В обласному центрі поліцейські з  волонтерами та представниками громадськості встановили особу жінки, яка може бути причетною до отруєння собак. 

image

Фото організації "БІМ" 

Переглядiв: 1201