У Кіровограді перед міськрадою пройшла німа акція проти вбивств безпритульних тварин (ФОТО)

25.06.2018 06:39
image

В обласному центрі на площі перед міськрадою відбулася німа акція «30 хвилин мовчання» проти вбивств безпритульних тварин сьогодні, 25 червня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, до акції долучилося більше сотні містян. Деякі учасники акції прийшли разом зі своїми домашніми улюбленцями. 

«Ми хочемо добитися реакції міської влади на ситуацію, яка наразі у місті, щоб зупинити масове труїння  тварин. Можливо, влада допоможе нам боротися. На вулиці Героїв України з лютого до червня отруїли 13 собак. Мені вдалося врятувати дві собаки і вони зараз живуть у мене вдома», - розповіла учасниця акції, волонтер Олена Бабіна.
«Я вийшов за покликом серця, адже вже років 5-6 поспіль зранку та ввечері годую собак у мікрорайоні  Ковалівка. Їх було всього семеро,  а за останній місяць отруїли три собаки: маму і двоє цуценят. Хотілося б, щоб влада якимось чином вплинула на це», - зазначив викладач льотної академії Геннадій Лещенко.

Під час проведення акції містяни в чорних футболках тримали в руках плакати «Ми проти вбивства», «Ми також хочемо жити», «Вбивці на волі» тощо.

«У мене є домашні тваринки: собака і кіт. Я вважаю, що вбивати тварин - це неправильно, краще їх стерилізувати Якщо влада не відреагує, можна якийсь благодійний фонд створювати і збирати гроші на стерилізацію. Взагалі найкраще було б створити притулок і вирішувати це питання, а не вбивати собак на очах у дітей та всіх містян. На скільки я знаю, вони обіцяли створити притулок, але наразі обіцянку так і не виконали», говорить учасниця акції  Анна Возлюблена.

Нагадаємо, у селі Велика Северинка неподалік житлового сектору місцеві жителі знайшли тіло собаки, над яким познущалися невідомі.

Нагадаємо, в обласному центрі за кілька тижнів потруїли близько дві сотні безпритульних і домашніх собак. 

Читайте також: 

Чому поліція не може знайти винних у масовому отруєнні собак у Кіровограді.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1842