У Кіровограді кращі художники країни покажуть, яким вони побачили місто

18.05.2017 10:51
image

У Кіровограді в музеї імені Олександра Осмьоркіна відбудеться підсумкова виставка, якою завершиться пленер художників з усієї україни у суботу, 20 травня. Про це сайту DOZOR повідомили організатори пленеру, галерея «Єлисаветград»

Так, 10-денний пленер проходив на території Кіровограді та області. Кращі художники України, а також гості з Китаю та Білорусі активно працювали під час пленеру, описуючи краєвиди регіону. На виставці художники представлять експозицію картин про те, яким вони побачили місто та мальовничі куточки Кіровоградщини.

Початок заходу о 14:00. Вхід вільний.

Нагадаємо, 10 травня в галереї «Єлисаветград» виставкою «Травнева палітра» розпочався пленер художників. Цьогорічний пленер художників присвячений 125-річчю з дня народження відомого кіровоградського художника Олександра Осмьоркіна. За словами організатора пленеру, власника галереї «Єлисаветград» Миколи Цуканова, цьогоріч у пленері взяли участь 10 художників з усієї країни, а також Китаю та Білорусі. Зокрема,  художники з Одеси Аль Хадж, Анатолій Горбенко та Анатолій Кравченко, київські художниці Світлана Аношкіна та Тетяна Діденко, Сергій Дуплій зі Ржищева, чернігівський митець Леонід Заборовський, а також художник з Білорусі Юрій Платонов та китайський художник Цзянь Лю.

image
Переглядiв: 1323