У Кіровограді квартиру «американської бабусі» за півтора місяці продали чотири рази

07.03.2017 13:46

image

Квартиру, яка належить кіровоградці Лілії Спектор, котра перебуває у лікарні, з 20 січня перепродали вже чотири рази. Про це сайту DOZOR повідомила начальник ЖЕО №1 Світлана Ковальова сьогодні, 7 березня.

«Близько 13:00 6 березня до мене завітала ціла делегація. Вагітна жінка назвала себе власницею спірної квартири. Розмовляли зі мною на підвищених тонах, кидались ледь не у бійку. Говорили, що у нотаріуса вони бачили довідку, видану нібито ЖЕО №1. Я звернулась до нотаріуса, щоб побачити ту довідку, про яку говорила жінка. І побачила там підроблений підпис головного інженера і печатку, яку майже не видно і яка не належить ЖЕО. З цією інформацією я звернулась до слідчого. Він опитав юриста, ми показали йому журнал обліку довідок. До нас жодного разу не зверталися по довідку на цю квартиру», - розповідає Світлана Ковальова.

Начальник ЖЕО №1 зазначає, що з 20 січня квартиру Лілії Спектор перепродали 4 рази.

«Жінці, яка прийшла до мене, я повідомила, що власниця квартири знаходиться у психіатричній лікарні. Зрозуміло, що це стрес. На квартирі зараз - тиша. Нові «власники» вивезли з квартири непотріб, але, судячи з усього, не будуть заїжджати у помешкання, а судитимуться з попередніми продавцями»,  - додала Ковальова.

Нагадаємо, у квартирі, яка належить кіровоградській пенсіонерці Лілії Спектор, в даний час ведеться демонтаж вікон. За словами начальника ЖЕО №3 Світлани Ковальової, особи, які цим займалися, невідомі. У поліції області за даним фактом розпочали кримінальне провадження.

Як повідомляв DOZOR, кіровоградка Лілія Спектор майже два роки знаходиться на стаціонарному лікуванні у психоневрологічному диспансері. В цей час невідомі люди намагаються заволодіти її двокімнатною квартирою. Крім цього, невідомими особами довгий час вносилася квартплата за житло, яке намагаються відібрати у хворої жінки.

Детальніше історію самотньої жінки, яка майже два роки лікується, а в цей час у США від її імені підписується довіреність на право продажу її 2-кімнатної квартири у Кіровограді - читайте у матеріалі «Поки самотня кіровоградка лікується, у неї відбирають квартиру на Ковалівці».

Переглядiв: 2595