У Кіровограді обрали кращу медсестру та вручили їй тисячу доларів (ФОТО)

29.11.2018 14:45
image

В обласному центрі у філармонії під час святкування, присвяченого 90-й річниці до дня заснування медичного коледжу ім. Мухіна, обрали найкращу медсестру і вручили стипендію у розмірі тисяча доларів сьогодні, 29 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, донька колишньої студентки медичного коледжу ім. Мухіна Валентини Костенко створила фонд у пам’ять матері та заснувала стипендію «За милосердя», яку отримує найкраща медсестра, яка закінчила другий курс. Головними критеріями є досягнення великих успіхів у проходженні практики та участь у волонтерських і громадських проектах.

image

У вересні цього року в медсестринському відділенні оголосили про конкурс на здобуття приватної стипендії. Тож взяли участь 14 найкращих студенток закладу. Переможницею стала студентка Анастасія Мацак. 

«Я дуже вражена, що саме я отримала цю стипендію, тому що дуже багато кандидаток були дійсно гідними цього. Я брала участь у багатьох благодійних заходах. Також знімалася у відеороликах, пов’язаних із моєю професією. Я дуже задоволена коли ваша праця винагороджується і оцінюється. Якщо чесно, я не очікувала на перемогу, адже було декілька кандидатур, у яких я не сумнівалася», - поділилася враженнями переможниця конкурсу

Як повідомляв медіапортал DOZOR, кіровоградський медколедж відсвяткував своє 90-річчя.  

image
image
image
Переглядiв: 3974