У Кіровограді онкохворим дітям закуплять ліки за кошти з благодійного марафону

09.01.2018 16:05
image

В обласному центрі завершився благодійний марафон, який проходив у ТРЦ «Depo’t»  сьогодні, 9 січня. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила співорганізатор заходу Вікторія Семененко.

Так, марафон розпочався 1 грудня минулого року. Під час благодійних заходів відбувався збір коштів та іграшок для онкохворих дітей, а також дітей, якими опікується відділення Кіровоградське обласне відділення мережі ЛЖВ.

«Ми зібрали 7 тисяч 136 гривень. Ці кошти вилучені з відкриття марафону, з благодійного аукціону, який відбувся 17 грудня. Наразі не всі вироби розкуплені, і аукціон триває у мережі Фейсбук, після продажу ми будемо додавати гроші на рахунок фонду. Кошти вже перераховані на реквізити БФ «Янгол життя», вони підуть на купівлю ліків для онкохворих дітей. Крім цього, в ТРЦ «Depo’t» діяв «мішок святого Миколая», небайдужі містяни поклали до нього дуже багато м’яких іграшок, канцелярію, розмальовки. Ми вже сьогодні відвезли частину подарунків дітям, яких торкнулися соціально небезпечні хвороби, а другу частину передамо до гематологічного відділення дитячої обласної лікарні», - повідомила Вікторія Семененко.
«Цього року організаторами  заходу виступили ТРЦ «Depo’t» , МФБ «Янгол життя» та Кіровоградське обласне відділення мережі ЛЖВ. Ми плануємо зробити даний марафон щорічним», - додала Семененко.

Нагадаємо, 1 грудня в торгово-розважальному центрі DEPO't стартував благодійний марафон на підтримку онкохворихдітей та дітей, які народилися з ВІЛ-інфекцією.

Як повідомляв DOZOR, у Кіровограді в ТРЦ «Depo’t» відбувся благодійний ярмарок «Творимо добро» на підтримку онкохворих дітей.

 

 

 

Переглядiв: 1425