У Кіровограді після підпалу невідомими згорів ліфт (ФОТО)

18.04.2018 06:44

В обласному центрі в багатоповерхівці на вулиці Попова, 20, корп 1 невідомі підпалили ліфт сьогодні, 18 квітня. Про це медіа порталу DOZOR повідомили в управлінні ЖКГ.

За інформацією, внаслідок підпалу вигоріла кабіна ліфта. На місці пригоди працювали рятувальники, які ліквідували пожежу.

Нагадаємо, з червня до жовтень минулого року у будинках, які обслуговує ЖЕО №4, сталися чотири пожежі кабіни ліфта та одна спроба підпалення кабіни. В основному це робили вночі із суботи на неділю. Спочатку пожежа сталася на Попова, 9, корпус 1. Через деякий час в цьому будинку знову підпалили ліфт, але вже в іншому під'їзді. У жовтні ж велика пожежа сталася на Попова, 15/18. А тиждень тому на Попова, 7, корп. 1 трапилась спроба підпалу.

У листопаді правоохоронці затримали злодія, який псував та обкрадав ліфти.

Як повідомляв DOZOR, апеляційний суд Кіровоградської області залишив без змін вирок суду першої інстанції, за яким викрадача ліфтового обладнання засудили до чотирьох з половиною років позбавлення волі. Окрім покарання у вигляді позбавлення волі засудженого було зобовязано сплатити матеріальну шкоду потерпілим - майже 60 тисяч гривень .  
У ході судового розгляду справи чоловік визнав свою вину та зізнався у 20 епізодах злочинів.  

image
image
image
Переглядiв: 1108